Ove zimske sezone zamijenite obaveze nezaboravnim iskustvima na snijegu, prepustite se zimskoj čaroliji i uživajte u posebnim pogodnostIma.

Za kupovinu pojedinačne ski pass karte* vašom Mastercard® karticom na prodajnim mjestima DOO „Turistički centar Durmitor“ na ski centru Savin kuk, dobijate slip koji vrijedi kao vaučer u iznosu od 5 EUR koji možete iskoristiti u restoranu Durimtorsko sijelo 4* ili Montana ili caffe baru Kulina.

Kampanja traje od 1.12. do 31.3.2022. godine, odnosno tokom zimske turističke sezone i važi za prvih 500 korisnika.

*Benefit se ne odnosi na kupovinu sezonskog ski pass-a, već na karte za sat skijanja, noćno skijanje ili jednodnevne ili višednevne ski pass karte.

**Vaučer se nalazi na slipu uz kartično plaćanje i moguće je iskoristiti ga u roku od nedelju dana od kupovine ski pass-a i nije ga moguće zamijeniti za novac. Vaučer u vidu slipa važi za jednu kupovinu i izdaje se uz račun od strane Turističkog centra Durmitor.

***Ukoliko je cijena odabrane usluge iz restorana Durmitorsko sijelo 4* ili Montana ili caffe bara Kulina manja od 5 EUR razlika u cijeni se ne isplaćuje u novcu.

ISKUSI ISTINSKU PRIRODU

TRANSLATE